The Single Best Strategy To Use For su kaçağı tespiti

Wiki Article

Termal Kamera: Su kaçağının olduğu noktayı tespit etmek için termal kameralar kullanıyoruz. Bu kameralar, su kaçağının oluşturduğu sıcaklık değişimlerini tespit ederek, kaçağın yerini belirlememizi sağlıyor.

Uzman Tesisat olarak sahip olduğumuz ekipmanlar sayesinde su kaçağı tespitleri artworkık kolayca bulunabilmektedir.

Duvardan su sızması Yağmur gider borularından kaynaklana bilir. Yağmur gider boruları duvarın dış yüzünden indiği için olası bir çatlak, kırık su kaçırmasına sebep olacaktır. Yağmur su giderleri dış etkenlerden ve kullanım hatalarından kaynaklı sıklıkla tıkanmaktadır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to find the ideal YouTube experience and our most recent attributes. Learn more

Sonuç olarak su sızıntısı tespiti yapılan bölümler onarımdan geçirilerek su sızıntısı sorununuz ortadan kaldırılmış olur.

Yüksek Basınç: Gece ve gündüz suyun sıklıkla kullanım zamanına uygun olarak borulara farklı basınç sistemi uygulanmaktadır. Buna bağlı olarak borunun kaldıramayacağı oranda su basıncı gelmesi işlemi ile su kaçaklarına neden olmaktadır.

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır İnsan kulağının duyamayacağı düşük frekanstaki sesleri algılayarak, kaçağın kaynağını su tesisatçısı tespit ederler. Bu sayede, su kaçaklarının olduğu noktaları doğru bir şekilde belirleyebilir ve onarımlarını hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Su tesisatlarının kullanıldığı alanlar genelde banyo ve mutfak olduğundan zemine fayans döşenir. Su kaçağı tespiti yapıldıktan sonra tamiri için mecburen fayansın kırılması gerekir.

Parkelerde kabarma, parkelerin süpürgelik kısmında su birikintisi veya ıslaklığın olması, parkelere bastığınızda yumuşaklık hissediyor gibi durumlarda mutlaka parke altında su kaçağı vardır. Bu sonuca varıldı ise su sızıntısının nereden geldiğine su kaçağı tespiti ulaşmak su kaçağı tespiti gerekir.

Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

Sizin tuvaletinizin tavanından bu parçanın değişmesi gerekli. Bu işlemi kırmadan su kaçağı tespiti ve su tesisatı bakımı yapan firmamız yapıyor. Bize ulaşırsanız detaylı bilgi alabilirsiniz

Mutfağımızın pis su giderinden alt daireye su sızdırması yapıyor bunun için sadece sırdıran bölgemi kırılacak yoksa tüm tesisat değişecek mi bi de fiyat hakkında bilgi verir misiniz ? Teşekkürler

İlk olarak alt kata akan su sadece temiz su tesisatından olmayabilir. İkincisi su sızıntısı su kaçak tespiti temiz su tesisatı (sıcak ve soğUnited kingdom su), pis su tesisatı veya kalorifer tesisatından da kaynaklanabilir.

İstanbul Su Tesisatçısı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 su kaçağı tespiti dakika içinde talebini oluştur.

Report this wiki page